Kyllä on nyt kuumat paikat työttömän aivoilla! En ole ennen pitänyt blogia, joten kaikki toiminnot kirjoitusten lisäämisestä kuvien lataamiseen ovat ihan supiuusia asioita minulle. Aivojen kuormitus alkaa olla jo ihan huipputasoa, ja uupumus on ihan sillä hilkulla. Kaiken tämän alla kuplii kuitenkin uuden asian aloittamisen ilo ja jännitys: mihin tämä projekti minut vie?

Kimmokkeen oman blogin aloittamiseen sain kirjoittamisen perusopintojen kurssilla "Mediataidot", joka siis käsittelee verkkokirjoittamisen eri alueita. Teen näitä 30 op:n opintoja Jyväskylän Avoimen yliopiston puitteissa, ja ne alkoivat helmikuussa 2011. Joten pientä puuhaa tälläkin työttömällä sentään on. Luterilainen peruskäsitys ajan hyödyllisestä käyttämisestä on iskostunut syvälle, vaikken uskonnollinen olekaan. Tämä tuntuisi aiheuttavan eniten tuskaa sekä minussa että kohtalotovereissani, joita Suomessa oli syksyllä 2009 noin 270 000 eli 7,6 % väestöstä. Tosin luku on vain erittäin suuntaa-antava, ja lopullinen luku riippuu paljon laskutavasta. 

Tervetuloa seuraamaan erään työttömän arkea ja juhlaa, iloja ja suruja. Toivottavasti en saa piakkoin töitä, sillä muutenhan tämä lysti loppuu ennenkuin on päässyt kunnolla edes alkuun!